Προϊόντα

  MICROLIFE Ψηφιακό Πιεσόμετρο Καρπού BP W90

  MICROLIFE Ψηφιακό Πιεσόμετρο Καρπού BP W90
  Κωδικός Προϊόντος: 4719003330125
  Ποσότητα: Καλάθι
  • Το πιεσόμετρο καρπού MICROLIFE BP W90 είναι κλινικά ελεγμένο από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Υπέρτασης και παρέχει στον χρήστη αξιόπιστες μετρήσεις αρτηριακής πίεσης εύκολα και άμεσα.

   Το πιεσόμετρο MICROLIFE BP W90 σχεδιάστηκε σε συνεργασία με ιατρούς, είναι ένα αξιόπιστο ιατρικό όργανο για τη μέτρηση της αρτηριακής πίεσης στον καρπό, είναι εύκολο στη χρήση και συνιστάται για την παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης στο σπίτι.

   Η MICROLIFE πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά ενσωματώνοντας στο πιεσόμετρο  MICROLIFE BP W90 την Τεχνολογία PAD για περισσότερη αξιοπιστία στις μετρήσεις αρτηριακής πίεσης.

   Η Τεχνολογία PAD (Pulse Arryhtmia Detection) ανιχνεύει αυτόματα αρρυθμίες κατά τη διάρκεια μέτρησης της αρτηριακής πίεσης. Αν παρουσιαστεί ακανόνιστος σφυγμός κατά τη διάρκεια της μέτρησης, θα εμφανιστεί το σύμβολο PAD στην οθόνη.

   Χαρακτηριστικά:

       Τεχνολογία PAD για ανίχνευση αρρυθμιών κατά τη διάρκεια μέτρησης. Αν παρουσιαστεί ακανόνιστος σφυγμός κατά τη διάρκεια της μέτρησης, θα εμφανιστεί το σύμβολο PAD στην οθόνη
       Κατάλληλο για μέτρηση αρτηριακής πίεσης και σφυγμών
       5 χρόνια εγγύηση
       Δυνατότητα υποστήριξης 2 χρηστών
       Αποθήκευση 99 μετρήσεων ανά χρήστη με ημερομηνία & ώρα
       Δυνατότητα να ρυθμίσετε 2 χρονικές στιγμές με ηχητική ειδοποίηση. Αυτό μπορεί να αποτελέσει χρήσιμο βοήθημα, για παράδειγμα ως υπενθύμιση για να πάρετε τη φαρμακευτικής σας αγωγή.
       Πολύ ελαφρύ μόλις 140gr μαζί με τις μπαταρίες για εύκολη χρήση και μεταφορά
       ∆είκτης χαμηλής μπαταρίας
       Μπαταρία που επαναφορτίζεται
       Με οδηγίες χρήσης στα ελληνικά

   ΚΩΔΙΚΟΣ: MIC-BP-132

   Barcodes: 4719003330125